13 شبکه اجتماعی برتر دنیا – تعداد کاربران شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی

در سال های گذشته شبکه های اجتماعی و پیام رسان های بسیار زیادی وارد فضای ارتباطی مردم جهان شدند مانند فیسبوک و پس از آن لاین، وایبر، تانگو، اینستاگرام، واتس آپ و تلگرام که جای خود را در گوشی های موبایل باز کردند ولی برخی از این پلتفرم ها مورد اقبال بیشتری قرار گرفتند و بر خلاف برخی که خیلی زود جایگاه شان را از دست دادند همچنان در جای جای دنیا مورد استفاده قرار می گیرند.

استفاده کردن از شبکه های اجتماعی بسیار راحت بوده و تقریبا درهمه آن ها روش ثبت نام کردن مشابه می باشد ولی کاربرد آن ها و ابزار های داخلی آن ها با هم متفاوت است.

در ایران نیز برخی شبکه های اجتماعی نا شناخته و یا برای افراد محدودی شناخته شده هستند. شاید شما هم مانند من برای انجام کاری مجبور به تحقیق درباره شبکه های اجتماعی شوید اما راه کوتاه تری را برای به دست آوردن این شناخت طی خواهید کرد. من سعی کردم در یک مقاله کوتاه اطلاعات مورد نیاز شما را گرد آوری کنم.

معرفی شبکه های اجتماعی

 1. فیسبوک یا متا

مارک زاکربرگ 19 ساله که در دانشگاه هاروارد تحصیل می کرد با تعدادی از هم کلاسی هایش یک وبلاگ به نام the face book  را راه اندازی کرد که این وبلاگ با عبور از مسیری 15 ساله (از سال 2004 تا سال 2019) تبدیل به شبکه اجتماعی گسترده ای شده که توانسته تعداد بسیار زیادی از افراد جهان را به خود جذب کند. این وبگاه 140 زبان دنیا را پشتیبانی می کند و حدود 70 درصد کاربرانش از خارج ایالات متحده فعالیت می کنند.  طبق آمار رسمی تا 3 ماهه اول سال 2019، 2.271 میلیارد کاربر فعال ماهانه داشته است.

شبکه های اجتماعی

   2. یوتیوب

همکاری سه کارمند سابق شرکت پی پال  در سال 2005 منتهی به راه اندازی بزرگترین و محبوب ترین رسانه تصوری شد که در سال 2006 زیر شاخه کمپانی گوگل شد. نرم افزار این وبگاه فقط برای سیستم عامل های اندروید در دسترس است. شما میتوانید به صورت رایگان فیلم های خود را بارگذاری و یا از آن دانلود کنید. یوتیوب بعد از گوگل پر سرچ ترین موتور جست و جو با بیش از 1.900 میلیون بازدید است.

شبکه های اجتماعی دوست یابی

   3. واتس آپ

واتس آپ در سال 2010 تاسیس شد و در سال 2014 توسط فیسبوک خریداری شد. این شبکه اجتماعی مبتنی بر پیام بوده و در نسخه های بروزرسانی شده در سال گذشته امکانات زیادی به این پلتفرم افزوده شده است. تعداد کاربران فعال ماهانه این شبکه اجتماعی 1.540 میلیارد است که از فیسبوک کمتر است ولی با این حال رکورد دار ارسال پیام کوتاه در روز است که این عدد به 54 میلیارد می رسد.

شبکه های اجتماعی

   4. اینستاگرام

یک شبکه اجتماعی مبتنی بر اشتراک عکس و فیلم است که بسیار در دنیا محبوب بوده و به سرعت در حال پیشرفت و افزایش تعداد کاربران است. کسب و کارهای زیادی را پوشش می دهد و یک بستر عالی برای آموزش و یادگیریست. وقتی که مردم دردنیا با این شبکه اجتماعی آشنا شدند اینستاگرام توانست رکورد جذب کاربر را به نام خود ثبت کند و یک میلیون کاربر را طی دو ماه جذب کرد. علاوه بر این رکورد، آمارهای حیرت آور دیگری درباره اینستاگرام هست که نشان دهنده محبوبیت روز افزون این شبکه اجتماعی در سراسر دنیاست.

شبکه های اجتماعی دوست یاب

   5. توییتر

در سال 2006 توسط جک دروسی، اوان ویلیامز، نوا هربرت گلاسز و بیز استون راه اندازی شد که ابزاری برای گفتگو، نشر اخبار و زمینه ای برای فعالیت افراد در مشاغل و رشته های مختلف است.توییتر به کاربرانش اجازه میدهد تا 280 کاراکتر را توییت کنند(بنویسند و ارسال کنند)، همین ویژگی خاصِ توییتر باعث محبوبیت سریع آن بین کاربران فضای مجازی شد. توییتر در سال2013 در فهرست محبوب ترین وبگاه ها جای گرفت. طبق آخرین آمار منتشر شده توییتر با داشتن 328 میلیون کاربر فعال در ماه ششمین شبکه اجتماعی پر کار برد در جهان است.

شبکه های اجتماعی

   6. لینکدین

لینکدین یک شبکه اجتماعی کاربردی برای حرفه ها و کسب و کار هاست که در سال 2002 توسط جف وینر برای بهبود کسب و کار های مختلف و آشنایی افراد مختلف با آن ها طراحی شد و زیر نظر مایکروسافت فعالیت می کند. تعداد کاربران فعال ماهیانه 260 میلیون اعلام شده. شما می توانید با استفاده از این شبکه اجتماعی کسب و کار خود را به دنیا معرفی کنید و با افرادی که در حیطه فعالیت شما کار می کنند آشنا شوید و باز خورد کسب وکار خود را بسیار بهبود ببخشید.

شبکه های اجتماعی

   7. اسکایپ

در سال 2003 انتشار یافته و در سال 2011 توسط مایکروسافت خریداری شده است. تماس صوتی و تصویری در این شبکه اجتماعی کاملا رایگان است ولی برای استفاده از امکان تماس با تلفن همراه یا تلفن ثابت باید اعتبار خریداری کنید. امکانات مختلف دیگری نیز در این برنامه در دسترس است مانند پیام رسان فوری، ویدئو کنفرانس، پست صوتی و انتقال فایل. تا ژوئن 2018 کاربران اسکایپ 300 میلیون نفر اعلام شده اند.

شبک های اجتماعی

   8. پینترست

پینترست که به نسبت بقیه شبکه های اجتماعی کم سن وسال تر است در سال 2010 تاسیس شده و به خاطر سبکی که در پیش گرفته توانسته نظر کاربران فضای مجازی را به خود جلب کند. این شبکه اجتماعی بر پایه اشتراک تصویر و گاهاً ویدئو های کوتاه است. در پینترست شما میتوانید برد بسازید و عکس ها و ویدئو های خود را از دوربین تلفن همراهتان یا هر وبسایتی در این بورد ها پین کنید و با بقیه کاربران به اشتراک بگذارید. پینترست در مدت 9 سال توانسته تعداد کاربران فعال ماهیانه خود را به 200 میلیون کاربر برساند.

شبکه های اجتماعی

   9. لاین

نرم افزاری کاربردی و پیام رسان فوری برای تلفن های همراه و رایانه های شخصی است. لاین در سال 2012 در ژاپن را راه اندازی شده و ظرف دوسال پیشرفت بسیار چشمگیری داشت. لاین در سال 2013 با اضافه شدن قسمتی به نام تایم لاین از پیام رسان تبدیل به شبکه اجتماعی شد و هم اکنون حدود 243 میلیون کاربر دارد.

شبکه های اجتماعی

   10. تلگرام

یک سرویس پیام رسان است که رسماً برای اندروید، ویندوز فون و آی او اس برنامه ریزی شد و در دسترس است. این شبکه اجتماعی توسط پاول دوروف و نیکلای دوروف برنامه نویسی شده. این پلتفرم  در سال 2018 کاربران خود را بیش از 200 میلیون اعلام کرد. تلگرام در ایران تا قبل از فیلتر شدن محبوب ترین شبکه اجتماعی در ایران بود.

شبکه های اجتماعی دوست یابی

   11. وی چت

این پیام رسان توسط تنسنت در کشور چین  در سال 2011 ساخته شده است که 18 زبان دنیا را پشتیبانی می کند. در این پیام رسان هیچ سیستم رمز گذاری اعمال نشده که باعث نگرانی کاربران این شبکه اجتماعی شده. در آخرین آمار ها آمده است که 300 میلیون کاربر از این شبکه اجتماعی استفاده می کنند.

شبکه های اجتماعی

   12. کیوزون

در سال 2005 با نام Little Home Zone توسط شرکت تنسنت در چین راه اندازی شد. در این برنامه کاربران می توانند وبلاگ بنویسند، عکس بفرستند، فیلم ببینند، موسیقی گوش دهند و خاطراتشان را ذخیره کنند. بسیاری از ابزار های داخلی این شبکه اجتماعی آزاد نیستند و باید الماس زرد را در برنامه بخرند تا بتوانند از همه سرویس های رایگان استفاده کنند. تعداد کاربران این شبکه اجتماعی 568 هزار کاربر فعال در ماه است.

 

13. کلاب هاوس

این اپ در سال ۲۰۲۰ توسط پل دیویسون و روهان ست راه‌اندازی شد. کلاب هاوس ارتباط شنیداری برای گروه‌های چند نفره تا بیش از ۵۰۰۰ تن را تسهیل می‌سازد. هر گونه ضبط، رونویسی، اشتراک‌گذاری و انتشار این گفتگوها طبق قوانین کلاب‌هاوس ممنوع بوده و تنها با دستورالعمل ارائه شده توسط کلاب‌هاوس قابل انجام است. کلاب هاوس در تاریخ ۹ می ۲۰۲۱ برای سیستم‌عامل اندروید در گوگل پلی منتشر شد. نسخه اندروید کلاب هاوس در گوگل پلی بیش از ۱۰ میلیون بار دانلود شده است.

شبکه های اجتماعی

سخن پایانی

شبکه های اجتماعی بستری هم برای کسب و کارها، دوست یابی، آموزش، وقت تلفی و… هستند و از جدید تا قدیمی همه کاربردی هستند. شبکه های اجتماعی به دلیل داشتن مخاطبان زیاد و کاربران زیاد فضای مناسبی برای دیده شدن و کسب درآمد هستند. پس اگر میخواهید شما می توانید با کمک ما از این ظرفیت ها استفاده کنید.

برای شروع همکاری آماده اید؟
اگر قصد دارید به بهترین شکل ممکن معرفی شوید با ما تماس بگیرید.
تماس با ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *